Térdizomfájdalom, Térdfájdalom okai és kezelése - Fájdalomközpont


Tekintsük a fajta betegség, amely hatással lehet a gyermek jellegzetes tünetek és a lehetséges okokat patológia. Ugyanakkor megtudjuk, mi a modern diagnosztikai módszerek vasculitis fiatal betegeknél. A betegség megjelenik egyének, mind a hím és női bármely életkorban. Vasculitis különösen veszélyes a gyermekek, mert nagyon nehéz diagnosztizálni.

Világos és egységes besorolását vasculitis, a modern orvostudomány nem. Vannak elválasztva több különböző kritérium: a mértéke vaszkuláris lézió méret a térdizomfájdalom hajók, az a hely, a tünetek megjelenésekor, a méret a gócok, és még sokan mások. Ezzel kapcsolatban térdizomfájdalom gépelés nagyon nehéz és bonyolult, időnként felülvizsgálják, és térdizomfájdalom.

Két meglehetősen nagy osztálya patológia: rendszer, ha szenved a belső szervek vagy az egész rendszer miatt keringési zavarok következtében fellépő vaszkuláris léziók; bőrön vagy a bőr, ami jellemzi a megjelenése a bőrön elváltozások különböző méretekben.

Ez az osztály a betegségek tartják a legkevésbé veszélyes, mert gyakorlatilag nem okoz szövődményeket.

chondroitin listája a gyógyszerekről megrontja a térdét, de nem fáj

Ha figyelembe vesszük, vasculitis, mert a megjelenésük, a két csoport van besorolva: elsődleges - önálló betegség autoimmun jellegére; szekunder - annak következtében, más betegségek, különböző eredetű. Elvileg a besorolás a betegség egyik a felnőttek és gyerekek számára egyaránt. De vasculitis a gyermek fejlődését sokkal veszélyesebb. Törékeny szervezet tartózkodó fejlesztés alatt, térdizomfájdalom a kockázata a szövődmények, térdizomfájdalom például a betegség terjedését térdizomfájdalom szervek és rendszerek, ami ahhoz vezethet, hogy a fogyatékosság vagy akár halált is okozhat.

A betegség progresszióját általában villám, akut. A helyreállítás után fennáll a veszélye megismétlődik, különösen abban az esetben késedelem keresek ellátás vagy önálló kezelés. Gyermekek vasculitis Tekintsük a leggyakoribb és leírt vasculitis típus, amelyek befolyásolják a gyermekek: Kawasaki-betegség befolyásolja a térdizomfájdalom a kis- és közepes méretű, szív artériák gyermekeknél.

Térdfájás 13 oka, 4 tünete, 8 kezelési módja [teljes tudásanyag]

Szerint az orvosi statisztikák alakulhat 7 év után, rendkívül ritka - korban. Henoch-Schönlein szindróma vérzésesahol kis hajók figyelhetők léziók. Gyulladt bőr kapillárisok és nagyobb hajók szubkután, bőrkiütés, amely jellemzi különböző lokalizáció és fajok.

Fejleszti a gyermekek 4 és év.

Tibeti Lofant

Takayasu-szindróma, térdizomfájdalom óriássejtes arteritis, üt a nagy véredényeket aorta és fut belőle. Általános szabály, hogy a vérellátás a fej törött. CNS vasculitis, polyarteritis nodosa, vagy gyulladást okoz közepes méretű hajók. Veseproblémái és a belekben. Agyi érgyulladás - egy rendkívül ritka rendellenesség, amely érinti az ereket az agy és a gerincvelő.

Ez lehet az oka, hogy bizonyos fertőző betegségek, illetve abban az esetben a használata az anya a terhesség alatt az amfetaminokat. Ha kialakul a serdülőkorban, érdemes térdizomfájdalom egy tinédzser közel azonos amfetamin. Chung-Strauss arteritis - gyulladás a kis méretű hajók a tüdőben.

Wegener utal szisztémás vasculitis gyermekkorban ritka - eset jut Külsőleges leukocytoclastos vagy allergiás miatt előfordul, hogy az allergiás reakció, és térdizomfájdalom van a kis erek a bőr.

Miért van egy vasculitis, a gyermek, az nem ismert.

ízületi betegség tünetei a kezén a kar ízületeinek gyulladásának jelei

A természet ez a betegség nagyon változatos, és változhat attól függően, hogy az egyes tényezők. Mégis néhány ok-okozati összefüggés az orvosi kutatók képesek voltak megállapítani. Elsődleges vasculitis a fejlődő, mint önálló betegség - a térdizomfájdalom megmagyarázhatatlan és ma orvosilag megmagyarázhatatlan. Van egy elmélet, hogy az ilyen betegségek alakulnak autoimmun rendellenességek fordulnak elő a szervezetben. Alternatív módon, ennek eredményeként a magzati mutációk vagy genetikai hajlam.

a vállízület diszlokációjának kezelése gél térdízülethez

Másodlagos vasculitis szövődményeként betegség után előfordulhat után az ilyen betegségek vagy fizikai állapotok: örökletes genetikai tényező ebben a listában térdizomfájdalom első helyen ; fertőző betegségek térdizomfájdalom különböző eredetű, előforduló akut vagy krónikus formában; sajátosság sajátosság vakcinák nem vakcinázás; válasz kezelésére használt gyógyszerekkel a mögöttes patológia különösen antibiotikumok és más gyógyszerek érintő belső mikroflóra a szervezet ; reakció háztartási vegyszerek, növényvédő szerek, élelmiszer-kémia; élelmiszer és a háztartási allergiák; hosszan tartó expozíció szélsőséges hőmérséklet a magas és alacsony ; kémiai és termikus égések; Különböző sérülések helyétől függetlenül a lokalizáció.

Vasculitis gyermekeknél jelentkezik, mint a gyógyszerek izületi és izomgyulladásokhoz a test hosszabb ideig tartó irritáló tényező, amellyel a fiatal fejlődő szervezet egyedül nem tud ízületi fájdalom és encephalitis. Ezen kívül, a modern környezetvédelmi helyzet, mint egy kiszámíthatatlan hatást gyakorol a gyermek teste, hogy az atipikus során semmilyen betegség már nem valami egyedi, vagy nagyon ritka.

Általános térdizomfájdalom vasculitis gyermekeknél Vasculitis gyermekek számos atipikus tünetek, ami rendkívül megnehezíti a diagnózist.

Miután egy kicsit a beteg nem tudja megfogalmazni pontosan az oka a szorongás, a természet diszkomfort vagy fájdalom lokalizációja. Azonban a teljes klinikai kép függ a kiváltó térdizomfájdalom a patológia, a folyamat a lokalizáció, a súlyossági foka és progressziójának mértéke: A legelső jele a betegség kis piros pöttyök a gyermek teste. Ők emlékeztetnek a nyomvonal a harapás egy rovar, egy kis vérzés, amely első nem emelkedik a bőr felületén.

Következő jelennek kifejezettebb és élénkebb vérzés, ami végül kifekélyesedhet. Ezek a kután manifesztációk okozhat viszketést, fájdalmat. A jelentős növekedés a testhőmérséklet, súlyos fejfájás, romlása az általános állapot megfigyelt periodikusan nyilvánvaló ok nélkül.

Migrenevidnye tapasztalhatnak fejfájást, hogy indítsa el hirtelen, majd hirtelen elmúlik. Szemben a teljes kimerültség ájulás is jelen lehetnek, akár az eszméletvesztés. Émelygés öklendezés, néha hányás és térdizomfájdalom különösen, ha az oka a vasculitis lazasága.

Térdfájdalom okai és kezelése

A gyermek panaszkodnak gyenge látás folyamatosan kancsal. Az erős fény, a szemek elkezdenek szakadás és térdizomfájdalom. Az ujjak és lábujjak részben súlyos esetekben teljesen, amely megfigyelhető a fulmináns elveszíti érzékenységét.

A kisgyermekek nem tud felállni. Ha hallgat a tüdő légzés érezte merevség, néha zihálás károsodást pulmonális erek. A szülőknek térdizomfájdalom, hogy figyelemmel kísérjük a feltétele a gyermek és ha a tünetek minden bizonnyal kérjen szakmai segítséget. Vasculitis következményei is elég súlyos, és a korábbi kezelés megkezdésekor az optimistább előrejelzést lesz. Prevalenciája kiváltó tényezők szükségessé teszi, hogy fontolja meg részletesebben vérzéses vasculitis.

Különösen, hogy a komplikációk ebben a formában a betegség nagyon súlyos lehet.

A térdfájás lehetséges leggyakoribb okai

És maga a betegség lehet heveny és akut tünetek megjelennek belül órán belül a tünetek jelentkezése. Először is, van egy vérzéses kiütés a bőrön, térdizomfájdalom különböző formájú és méretű. Közvetlenül, vagy egy kicsit a következő tünetek később csatlakozni: megmagyarázhatatlan láz térdizomfájdalom mutatók, ami megfigyelhető néhány napon belül; fáradtság, apátia, letargia gyerek a háttérben látható normál állapotban; súlyos izzadás, különösen éjszaka; ízületi fájdalom elsősorban szenved boka és a térdizomfájdalom; o'-bél kólika, függetlenül megtörténik az élelmiszer és a széklet.

Később csatlakozott a véres hasmenés, térdizomfájdalom vizeletben válik sötét, néha vérrel; Úgy kezdődik a száraz köhögés, térdizomfájdalom alakul egy hacker váladék a vér.

Vasculitis gyermekeknél

A veszély az, hogy amikor a villám képez a gyermek tapasztalhat feltételeket, amelyek szokatlanok korú gyermekeknek - szívroham, a szélütés, szívroham. Azonban ez a diagnózis gyermekek nehéz több okból is: a gyermek nem képes tisztán elmagyarázni térdizomfájdalom panaszok, a tünetek térdizomfájdalom hasonlóak a megnyilvánulása más betegségek. A gyermekek, a következő feltételek adódhatnak az alábbiak szerint: fertőző betegségek különböző eredetű; akut mérgezés különböző anyagok toxinok, mérgek, gyógyszerek, élelmiszerek térdizomfájdalom autoimmun rendellenességek; különféle betegségek, amelyek jellemzik a szövetek gyulladása.

Kezdeni, a szakember megszünteti az összes lehetséges betegségek, amelyek elfedik az alapbetegség. Ehhez kijelöli ezeket a diagnosztikai vizsgálatok: Markerek hepatitis B és C. A teszt HIV. Bakposev bioanyagok vér, széklet, vizelet.

Sorry, this page is unavailable

Ha ezeket a vizsgálatokat negatív eredményt adott, végzett röntgensugár-vizsgálatokkal, ideg vezetési teszt, a klasszikus és a biokémia vér, biopszia a sérült szövet, az ultrahangos diagnosztizálás.

A kezelést rendszerint egy kórházi ágyon biztosító nélkülözhetetlen módban. Ha szükséges, különösen az akut patológia alkalmazni hormonális terápia részeként egy komplex.

a lábak fájnak, ízületek nem mellkasi ízületi betegség