Vicces gázok egy játékos zsúrra

Ha az embernek gyereke van, mindig a kedvében próbál járni. Mivel felnőttként én is oda meg vissza vagyok a jópofa játékokért, gyakran egy rugóra jár az agyunk, tudom, mit tetszene a srácaimnak. Éppen nemrég, ebben a cikkben írtam, hogy mindenkiben ott a gyerek. Gyakran rendezünk kisebb bulikat is, amire elhívjuk a barátaikat is.

Ilyenkor gyakran megkérdezem, hogy mit szeretnének, mivel akarnának játszani. Ez úttal a fiam azt találta ki, hogy szeretnének lufikkal játszani, amik felszállnak a plafonig. Persze belementem, mielőtt átgondoltam volna a dolgokat. A férjem aztán tájékoztatott, hogy bizony ehhez egy  hélium palackot is be kéne szerezni, anélkül nem megy, nem fognak szállni a lufik.

Elkezdtem nézegetni a neten azokat a cégeket, amik kiszállítanak, és találtam is egy megbízható céget, akik jó áron és gyorsan tudnak nekem szállítani. elsősorban Budapestre szállítanak, de Pest 20 km-es körzetébe is. Meg is rendeltem tőlük a terméket, és nagyon pontosan kihozták, éppen akkor, amikor megbeszéltük. De ha valakinek éppen co2 palack kellene, mint például a sógoromnak, aki nemrég éppen azt keresett, vagy bármilyen más gáz kellene nekünk biztos forrásból, ők megoldják.

Végül tehát meglett a hélium palack, és fel tudtuk fújni a lufikat. A fiam nagyon örült a játéknak, és a barátaival végig ugráltak a lufik körül. Ez a kis utánajárás megérte, hogy ilyen boldognak lássam.