Testvér babakocsit vettünk egy gamer páros születendő ikreinek

Gamer szerelem, és annak gyümölcse

A gamerek életében is eljön a nagy pillanat, amikor eltalálja őket Ámor nyila, és megtalálják a nagy Ő-t. Ha valóban az igazit találod meg, az évek múltával a szerelem gyümölcse lehet egy gyermek. Vagy éppen kettő. Függetlenül attól, hogy mennyit tervezel, ha a végeredmény iker lesz, akkor bizony elkel egy testvér babakocsi a háztartásban.

Hogyan is kezdődött minden?

Amikor Elli és Tom, gamer csapatunk egyetlen külföldi párosa egymásra talált, mi nagyon megörültünk. Elli egy belevaló, nagyon kedves csaj, aki piszok mód le tudja verni a fiúkat bármilyen játékban. Tom pedig egy nagyon is nyugodt figura, ellenben nagyon rafkós. Míg Elli Berlinben élt, addig Tom Münchenben, így volt köztük egy kicsike távolság. Mégis valahogy egy olyan számítógépes játékban találtak egymásra, ahol nem tudhattad előre, kikkel leszel egy csapatban. A játék után persze fel tudtad venni az aktuális csapattársaiddal a kapcsolatot. Egyszer sikerült egy csapatba kerülniük, és a játék után nem győzték egymás ügyességét dicsérni. Ezután igyekeztek mindig egy csapatba kerülni, bár ez nem volt mindig kiszámítható. Nagyon sokat beszélgettek játékon kívül, felvették egymást ismerősnek a facebookon, és ott is egyfolytában leveleztek. Egy idő után pedig megbeszéltek egy találkozót, ami jól végződött.

Komoly és bátor döntés

Mi ekkor már ismertük Tomot, hasonló módon ismertük meg, mint ahogyan egymásra találtak Ellivel. Persze ezekről mi semmit sem tudtunk, csak akkor avatott be, amikor közeledett a találkozó ideje. Tom nem bírta magában tartani, elmesélte, hogy megismert egy lányt a játékon keresztül, és hamarosan találkozni fognak. Mi nagyon drukkoltunk nekik, és kiderült, hogy megvan köztük az összhang. Pár héttel később Tom elújságolta, hogy nagy a szerelem, összeköltöznek, és valamivel később szeretnének Magyarországra költözni. Mi kicsit korainak gondoltuk, de ez az ő döntésük volt. Abban sem voltunk biztosak, hogy ebben az országban megtalálják számításikat, de ebbe sem szóltunk bele. És úgy tűnik, nagyon is jól döntöttek!

Úton vannak a bébik!

Azóta eltelt pár év. Nagyon jól beilleszkedtek a magyar társadalomba, szépen tanulják a nyelvünket,  és idővel a sors megajándékozta őket egy gyermekkel. Legalábbis az első ultrahangon úgy tűnt, hogy egy baba van úton. Majd később kiderült, hogy kettő. Nagy meglepetés volt ez a csapat számára, és tudtuk, hogy így egy időre kiesnek majd a csapatból, de próbáltuk mindenben támogatni őket.

Na de mi kell a szülőknek? Megvan! Egy testvér babakocsi!

Amikor közeledett a babaváró buli ideje, azon gondolkodtunk, hogy mivel lephetnénk meg kedvenc gamer párosunkat. Nagy meglepetésünkre a legcsendesebb tagunk felvetette, hogy ha már duplán érkezik az utánpótlás, vehetnénk nekik egy testvér babakocsit. Ez jó ötletnek tűnt, mert egy babaváróra általában kis játékokat, könyvecskéket és más mütyűröket szoktak venni, de a testvér babakocsi biztosan senkinek sem jutna eszébe. Féltünk attól egy kicsit, hogy mi lesz, ha már vettek egyet, de úgy voltunk vele, hogy akkor max az egyiket elteszik tartalékba.

Bár legcsendesebb társunk már bedobta az ötletet, még találnunk kellett egy olyan helyet, vagy akár oldalt, ahonnan be is tudjuk szerezni azt. Ehhez már az internet világát hívtuk segítségül, és viszonylag rövid keresgélés után megtaláltuk a babakocsik.hu weboldalát, ahol a testvér babakocsi választék is egész színes.

Azért nem árt, ha van egy kis segítség…

Nem nagyon értettünk a témához, így végül anyukám is beszállt a dologba. Azt még nem tudtuk, hogy az ikrek milyen neműek lesznek, mert azt nem árulták el. Ezért fontos volt, hogy a testvér babakocsi színben pártatlan legyen, ne legyen se fiús, se lányos. Ez jó kihívás volt amúgy, bár mi még egész jól jártunk, de aki például ruhával lepné meg őket, nem vehet akármit. Ekkor még hálásabbak voltunk csendes csapattársunknak, hogy bedobta a testvér babakocsi ötletét.

Legnagyobb szerencsénkre a babakocsik.hu oldalán sikerült megtalálni azt a darabot, amit mi is, és anyukám is megfelelőnek tartott a nemes feladatra. Így mégsem maradunk cikiben, nem kell aggódni, hogy esetleg esztétikailag vagy funkcionálisan nem a legjobbat választjuk. Vagy bármi egyéb probléma is lehetett volna a babakocsival.

Ajándékozás a babavárón, és a nem várt izgalmak

Azt most nem részletezném, hogy a testvér babakocsi megrendelése után még mi minden történt, hiszen az nem annyira érdekes. A babaváró azonban annál is izgalmasabb volt. Történt ugyanis, hogy nem csak mi gondolkodtunk nagy méretű ajándékban, így amikor megláttuk, hogy egy korunkbeli pár is egy hatalmas, színes paírral és masnival díszített csomagocskával érkezett, kicsit levert minket a víz. De láthatóan azokat is, akik hozták, mert ők meg a mi csomagunktól ijedtek meg.

Biztosan viccesen festhettünk, ahogyan riadt tekintettel nekiállunk pantomimesként mutogatni, hogy mi van a csomagban. Szerencsére nem ugyanazt mutogattuk, míg én babakocsi tologatást imitáltam, addig a pár határozottan azt mutogatta, hogy éppen egy kiságyat ringatnak. Ezután mindannyian megnyugodhattunk, hogy nem történt komoly baj, nem ugyanazt vettük.

Az ajándékok kibontása növekvő sorrendben történt, az egészen picikétől haladtak a legnagyobbakig. A sok színes csomagolás alól előbukkant rengeteg játék, kiscipő, ruha, takaró, és még sorolhatnám. A végére maradt a két gigacsomag, tehát a gamer csapaté és a páré. Nagyon megvolt az összhang, ugyanis egyszerre vigyorogva nyújtottuk át Ellinek és Tomnak a nem éppen kicsire szabott csomagokat, és látszott a fejükön az a rémület, amit a mi arcunk is tükrözött még a babaváró elején.

Persze a csomagok bontása után megnyugodtak, hogy nem marad semmi olyan a nyakukon, amiből több lenne. A testvér babakocsi egyenesen sikert aratott, Elli és Tom nagyon örült neki. El is mondták, hogy egy hasonlót néztek ki, csak nem merték még megrendelni, így viszont, hogy megelőztük őket, már nem is bánják, hogy halogatták a dolgot. Az igazat megvallava, mi se. Jobb ötletünk tényleg nem volt.

Üdv a mi világunkban, kicsi Elli és kicsi Tom!

Pár héttel később megérkeztek a bébik, egy kislány és egy kisfiú. Mi csak kicsi Ellinek és kicsi Tomnak hívjuk őket, pedig van ám rendes nevük is, de a szülők után nevezni őket viccesebb. Plusz a kislány inkább Ellire hasonlít, míg a kisfiú inkább Tomra. Ha nem csak külsőben, hanem majd a későbbiekben belső tulajdonságokban is hasonlítani fognak szüleikre, akkor azt hiszem, a gamer világ joggal retteghet. Két évtizeden belül sor kerülhet a legnagyobb gamer trónfosztásra, ha megérzéseink nem csalnak.

Egyelőre persze még mindenki fellélegezhet, ugyanis a kicsik még jó ideig csak a testvér babakocsi által látnak világot, így addig senkire sem jelentenek veszélyt. Ha majd elkezdenek járni, na, akkor már kezdhettek félni, mert már akkor kiderül, hogy örökölték-e szüleiktől nem mindennapi tehetségüket.

Bár most egy időre Elli és Tom tényleg nem fog tudni a csapatunk tagjakként játszani, az nem jelenti azt, hogy nem fogunk találkozni. Sőt, kicsit át is alakult a csapat létformája ideiglenesen, ugyanis most azon versengünk, hogy ki tolja a babakocsit, amikor csoportosan ellátogatunk valamelyik közeli parkba.

A csapat új, versenyszellemét fenntartó játéka lett a testvér babakocsi tolás, amit mi már most új sportágként vennénk nyilvántartásba, de attól tartok, kinevetnének, ha ezzel bármilyen bizottság elé állnánk. Egy valami azért már biztos: ha a csapatba egyszer ismét baba érkezik, babakocsit mindenképpen a babakocsik.hu oldalán fogunk keresni!