Szuper játékautókat mindenkinek!

Volt egy érdekes beszélgetésem a minap az egyik barátommal, ami elgondolkoztatott. Elmesélte, hogy vett egy autó makettet ami az egyik forma-1 pilóta, Lewis Hamilton mercedes autójának a tökéletes mása. Egy órán át hallgattam, hogy milyen szép, és mennyire hasonlít az igazira, ami szintén annyira csúcs szuper autó, hogy csak na. És ez fölvetette bennem azt a kérdést, hogy vajon, lehet-e túl öregnek lenni a játékautókhoz? Ezt nem mertem kimondani hangosan, mert leharapta volna a fejemet, miszerint az övé nem játékautó hanem a makett, ami sokkal komolyabb.

Vajon mi lehet ennyire vonzó a kisautókban, hogy mindenki bolondul értük? Emlékszem, amikor kicsi voltam, és is imádtam őket, és mindig összevesztünk a testvéremmel a legmenőbb darabok birtoklási jogáért. Talán azért, mert egy menő autó státusz szimbólum. És ez jelenik meg kicsiben is. Hogy az eredeti kocsikra igen keveseknek van pénzük, viszont egy aprócska más megadja az illúziót.

Felsorolni sem tudom, hány embert ismerek, aki bolondul a kisautókért. Kisfiúkat, akik mindenféle pályákat építenek a kedvenceiknek, kislányokat, akik kvázi személyiséggel ruházzák fel az autóikat, mint a Verdák című rajzfilmben, és így “babáznak”. Egészen felnőtt férfiakig, akiknek hatalmas gyűjteményeik vannak különböző kézzel festett, egyedi darabokból, vagy élethű modellekből, mert jó lesz az még a terepasztalra, majd ha lesz.

Ebből is látszik, hogy a játék nem csak a gyerekek kiváltsága. Mi, felnőttek is meg tudjuk találni a módot arra, hogy még egy kicsit gyereknek érezhessük magunkat, és átélhessük azt a tiszta lelkesedést, amit gyerekkorunkban átéltünk az első kisautónk láttán.

Na de, vissza a gyerekekhez. Ma már hatalmas választék van kisautókból, így igen nehéz eldönteni hogy melyik fajtát érdemes venni. Én akkor futottam ebbe bele, amikor az unokaöcsémnek kerestem születésnapi ajándékot. Árban és minőségben is nagyon nagy a szórás. És azért olyat szerettem volna venni, amit nem kell két hét után kidobni, mert tönkremegy. Nézegettem a távirányítós autókat és az otthon összerakható modelleket, de végül úgy gondoltam hogy az unokatesóm még kicsi ezekhez. Majd ha nagyobb lesz, talán akkor.

Találtam viszont egy nagyon ígéretesnek tűnő márkát. Ez pedig a Hot wheels autó. Emlékszem, hogy amikor én voltam gyerek, már akkor is menőnek számítottak a hot wheels autók. Ez ígéretesnek tűnt, hogy ennyi év után is működik még a gyártó és a márka, mert ez azt jelenti, hogy a minőség, és így a kereslet, változatlanul jó.

A hot wheels autók tényleg nagyon menők. Nagyon minőségien és igényesen vannak megcsinálva. Sok strapát bírnak. És a designe is mindig követi az aktuális divatot. Az autók különböző lángnyelvekkel, kiegészítőkkel vannak díszítve. Megtalálhatók ezen kívül a legújabb filmek és mesék alapján tervezett modellek is.

Egy másik hatalmas előnye a hot wheels autóknak, hogy lehet hozzájuk kapni különféle megépíthető és variálható pályákat. Ezekben lehet versenyeztetni a kisautókat. Van olyan elem,. amiben még teljes hurok is van, amit az autó gond nélkül meg tud tenni. Minden elem illeszkedik egymáshoz, és így bővíthető is újabb szakaszok beszerzésével. Ezzel a játék megunhatatlan lesz, ebben biztos vagyok!

Találtam egy weboldalt, ahol hatalmas választékban vannak hot wheels autók. Ki is választottam egy pályát meg két autót az unokaöcsémnek. Megláttam egy nagyon hasonló autót ahhoz amit a barátom vett, és elnevettem magam, mert eszembe jutott, hogy magyarázná, hogy ez bizony nem teljesen ugyanaz.

A megrendelés nagyon egyszerű volt, az oldal igazán felhasználóbarát. Vannak akciós termékek, amikből kedvünkre válogathatunk. A kiszállítás meg ingyenes, ha 20 ezer forint felett vásárolunk.

Gyorsan meg is jött a csomag, amit egy megbízható futárvég szállított. Az is nagyon szimpatikus volt, hogy tudtam utánvéttel fizetni. Így nem kellett idegeskedni, hogy nem jönnek meg az autók az unokaöcsém születésnapi bulijáig, ahova én is hivatalos voltam.

Nagyon örült neki, amikor odaadtam az ajándékot. csak úgy sugárzott belőle a boldogság. Egyből ki is próbálta. Együtt megépítettük a pályát, és ő az egyik, én pedig a másik hot wheels autóval mentem. Egymás után mentek végig az autóink a pályán. Legalább két órán át játszottunk. Mindig újra építettük a pályát, és kipróbáltuk megint és megint, hogy tényleg jól mennek-e rajta a kocsik. Be kell vallanom, én is rettentően élveztem az egészet. Így hát beigazolódott az elméletem, hogy a kisautóknak nincs korhatára.

A hot wheels autók nagyon jó választás volt. És annak is örültem, hogy megtaláltam ezt az oldalt, mert nagyban megkönnyítette a játékvásárlást. Legközelebb is innen fogok rendelni, az egészen biztos, és bátran ajánlom az ismerőseimnek is, akik bármilyen játékok szeretnének venni. Ugyanis nem csak autókból van hatalmas választék, hanem minden más játékból is. Akármilyen korosztályú és érdeklődésű gyereknek találhatunk tökéletes ajándékot. De, azért én maradok a kisautóknál. 😉