Kedvenc videojátékom után rendeltem meg a motoros kabátom

Van egy nagyszerű számítógépes játéksorozat, aminek már 6 vagy 7 része jelent meg, nem is tudom most pontosan. A GTA névre hallgat, ami nyilván egy rövidítés, de a teljes nevét senki nem szokta kimondani, mert felesleges. Kezdetben ez a játék felülnézetes volt, és az előző videojátékokhoz képest és annyival tudott többet, hogy egy hatalmas nyílt világa volt, ahol nagyon sok mindent tudott még akkor is elkövetni az ember, amikor nem a fő szálat vitte. Szerintem, azaz legalábbis nálam az első olyan játék volt, ahol éreztem, hogy szabad vagyok. A nagy sikerre való tekintettel szépen fejlődött és felülnézetből átalakult 3D-be és karakterünket hátulról lehetett látni már. Az első ilyen kiadott résznél a főhősünk, aki egy nagyvárosi gengszter, bőrdzsekiben és farmerben volt. A tipikus kemény legény öltözet. Ez annyira megtetszett nekem, hogy azóta motoszkál bennem a gondolat, hogy szükségem lenne egy bőrkabátra.

Ahogy telt múlt az idő és felnőttem, az élet a motorozás felé sodort, és az első tempósabb hajtásomnál, eszembe jutottak a tinédzserkori évek, amit a GTA-val töltöttem. Eszembe jutott, hogy be kéne szereznem nekem is valami frankó motoros kabátot és gengszteréletet élni. Na jó, az utóbbi csak vicc, de kabátra szükségem van! Szerencsére egyik cimborám segített nekem ebben a kérdésben, amikor elmondtam neki vágyaimat egy jó pofa sör mellett. Ajánlott egy remek oldalt, ahol nézzek szét. Egy magyar márkáról van szó, ami a hazai motorozásban az elsők közt foglal helyet. A sixgear.eu weblapot ajánlotta, ott nézzek szét dzseki téren, mert mind kivitelezésre, mind biztonságra kiváló minőségűek. Egyszer vásárolt olyan terméket, azóta is azt hordja, és kifogástalan. Egy balesetet is megúszott, legalább is a jó alapanyag, amiből a ruha készült, megvédte. Tehát csak pozitív dolgokat tud mondani róla!motoros kabát

Amikor megnéztem miről is van szó, én is megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez valóban hazai márka lenne? Ilyen szép kivitelezést régen láttam magyar termékről. Egyből kedvet kaptam, hogy alaposabban körbenézzek az oldalon, és olyan motoros bőrdzsekiket találtam, amik közül alig tudtam választani. Végül még sem olyat választottam, mint a kedvenc játékomban, hanem egy kicsit lazábbat, eltérőbbet, ami engem fejez ki! Szerencsére mindenki megtudja találni a sixgear termékei közt a stílusban leginkább hozzá passzolót. Én is így voltam a brooklyn dzsekivel. Egy farmer felsőrészről van szó, ami nubuk marhabőrrel meg van erősítve, bizonyos pontokon. Kivehető protektorok könyék és vállrészen, és a hátrésze egy speciális habot tartalmaz, ami csillapítja az ütődéseket, ütéseket.

Nem gondolkodtam sokat, és szerencsére az oldalról könnyen átterelődtem egy online shopra, ahonnan meg is tudtam rendelni azt a fantasztikus dzsekit. Mióta megvan, azóta sokkal lazábbnak érzem magam és bele tudom magam képzelni egy kicsit a GTA sajátos világába.