Forgalmazzunk online játékokat, -de hol tároljuk?

A feleségemmel úgy döntöttünk, hogy mivel szeretjük a társas játékokat, nagyon sokat ki is próbáltunk már belőlük, nagyon sok embert ismerünk, akik szeretik és keresik, mind a társas játékokat, mint pedig az egyénileg, saját szórakoztatására használt játékokat.

Mindezek tudatában saját vállalkozásba vágtunk. Az ismert és kevésbé ismert játékokat, akár társas, jojók, rubik- kockák, és PS játékokat kezdtünk forgalmazni. A termék listán nagyon tág körben forgott, minden felmerülő igényt szerettünk volna kielégíteni, és még most is az a célunk. Egyre növekvő online megrendelések száma, arra ösztönzött minket, hogy egy raktárhelyiséget is béreljünk, hogy az előre megrendelt, készleten lévő játékokat tárolni tudjuk. A játékok szerencsére mind dobozolva vannak, ezért a tárolásuk is viszonylag egyszerű. Ezért kerestük egy helyiséget, amelyet úgy döntöttük, hogy salgó polcokkal fogjuk felszerelni. Ezek a polcok nagyon jó teherbírással bírnak, a választásunk szerintünk teljes mértékben helyesnek bizonyult, már csak az volt a kérdés, hogy a helyiség megléte után honnan is szerzünk solgó polcokat.

Salgó polc utáni kutatás az interneten

Ahogy megszületett az elhatározásunk, bújni kezdtük a feleségemmel az internetet, hogy kedvező áron, nagyon jó minőségű salgó polcokhoz jussunk.

Amint, így kutakodtunk, rátaláltunk egy remek cég honlapjára, akik különféle polcok és tárolók gyártásával, összeszerelésével, leszállításával foglalkoznak. Az oldalukon nagyon gyorsan kiigazodtunk, még feleségem számára is nagyon érthető volt az oldal, ő teljesen laikusként állt a kérdéskörhöz. De az oldal annyira jól tagolt, és rendszerezett volt, hogy nagyon gyorsan kiigazodtunk rajta, és megtaláltuk azt a terméket a kínálatukból, amely teljes mértékben kielégíti a raktározáshoz támasztott igényeket.

Minden termékükhöz termékleírást és fényképeket is csatoltak, csak hogy a vásárlóik, érdeklődóik kényelmét és a döntésüket elősegítsék. 

A döntés megszületése.

Amikor megszületett a döntésünk, hogy a kiválasztott tároló egységet meg fogjuk rendelni, nem is volt kétségünk felőle. Ez egy egyfajta előzetes rendelésnek minősül, mivel a rendelésük beérkezte után, egy kedves női hang keresett meg telefonon, aki időpont egyeztetés céljából hívott. Mivel a cég hitvallása, hogy a legjobbat a legjobb térkihasználással forgalmazza, ezért egy műszaki felmérő szakembert küld minden megrendeléséhez. Ez egy előzetes felmérésnek is tekinthető, ahol lemérik a raktárhelyiséget, hogy lenne a legpraktikusabb elhelyezni a polcokat. Minden szuperül alakult, a műszaki szakember is ezt a fajta raktározási módot választotta volna, amit mi is választottunk. azt mondta, hogy ez a legmegfelelőbb, annak tudatában is, hogy mit szeretnék tárolni. Jó teherbírásúak a salgó polcaik és jól pakolhatóak, helytakarékosság céljából is nagyon ajánlják ezt a fajta polcrendszert.

Miután távozott a felmérő szakember a raktárhelyiségünkből, nem sok idő telt el, hogy megérkezett tőle az árajánlat, amely rendkívül kedvező volt, így nem is tehettünk mást, mint hogy ténylegesen, gyártással megrendeljük a polcrendszerünket.  

Salgó polc ár kedvező volt, szuper minőségű a termék, már alig vártuk, hogy a felhalmozott játék készletünket, szépen, sorban, könnyen megtalálható rendszerben fel tudjuk rá pakolni, és könnyen a vásárlóink részére el tudjuk juttatni. A rendszerezés, nálunk fő irányt képvisel most, hogy minél gyorsabbak tudjunk lenni, és ezzel a salgó polc rendszerrel, úgy érezzük, hogy ezt ki is tudjuk maxolni.

Salgó polc árak változtak egyes cégeknél, és mivel nagyon kedvező ajánlatot kaptunk éltünk ezzel a lehetőséggel. Rövid gyártási és szállítási időről nem is beszélve. A cég rendkívüli alkalmazkodásáról tett tanúbizonyságot, amikor felvázoltuk nekik, hogy viszonylag sürgősebb lenne a szállítás és az összeszerelés. Biztosítottak minket afelől, hogy ami tőlük telik megtesznek mindent, és ez így is lett. Szerencsénkre a cég biztosítja a szállítást és az összeszerelését is a salgó polcnak, nem kellett külön összeszerelő szakembert alkalmaznunk, és ami a legfontosabb felkutatnunk, ezzel időt és energiát spórolt meg nekünk a cég. 
Szuper összeszokott társaság érkezett, akik egymás mozdulatait már jól ismerték, és rendkívül összhangban tudtak dolgozni, a gyorsaságról nem is beszélve.
A polcok időben összeálltak, mi a feleségemmel nagyon elégedettek vagyunk a céggel és az általa foglalkoztatott összeszerelő szakemberekkel is.