Akciós vásárlás, cross bukósisak

A nyár végének a közeledtével egyre több mindent áraznak le a boltok. Ilyenkor érdemes vásárolni, ha van rá egy kis plusz keretünk. Hiszen nem csak most lesz nyár, hanem később is, és ha nem ragaszkodunk ahhoz, hogy mindig az aktuális divat szerint legyen ruhatárunk, akkor pár igen csak jó ruhára tehetünk szert olcsóbban.

Az akciók

Eleve leárazzák a dolgokat, azért hogy ne maradjon rajtuk, és ne kelljen visszaküldeni a központba. Sok mindent lehet ilyenkor e-commerce-402822_640töredékéért vásárolni.

Augustus végén lesz a párom születésnapja. Neki is kell még ajándékot vásárolnom, de igazából tanácstalan vagyok, az ajándékot illetően. Fogalmam sincsen, hogy minek örülne.

Már arra is gondoltam, hogy kellene esetleg valami új motoros ruhát, vagy mondjuk egy cross bukósisakot nézni. A gondom csak az, hogy nem igazán értek hozzá, és tudom, hogy melyik lenne neki jó, vagy a megfelelő. Persze biztosan segítenének a boltban, de még nem vagyok benne biztos.

Persze ez a hónap nem arról szól, hogy sok plusz pénzem lesz, hiszen a gyerekeknek is kell vásárolnom az iskolakezdésre. Mindegyik gyerek kinőtte a melegítőjét, így egyet egyet biztosan muszáj vásárolnom nekik.

Ha már úgy is vásárolni megyünk, akkor beugrunk egy jó pizzára, mert tudtam úgy sem fogok főzni ma már. Persze ennek örülnek csak igazán a fiúk. Pizza, nyugalom, futkosás…közben vásárlás.

Persze ők nem jól viselik a vásárlás tényét, és a próbákat sem. A cipő vásárlás a legrosszabb mind közül. Mire mindenki megtalálja a neki tetszőt, a megfelelő méretet. Az egészben az a legjobb, amikor nem találnak egy helyen, és másik helyre, helyekre kell elmennünk. Egy két dolog vásárlása, egy fél napot legalább igénybe vesz, és annyira leszívja minden energiámat, hogy utána teljesen használhatatlan vagyok. Tényleg szükségem van egy kis regenerálódásra amikor hazaérünk. Persze ezt is csak akkor amikor az autót ár kipakoltam, és pluszba elfáradtam még egyszer.   A vásárlás igen is sok energiával jár, ezért is végzem csak olyan ritkán amennyire csak tudom, így egy héten egyszer bőven elég..